Frågor Svar

Att vara kund

Hur blir jag kund?

Om du är intresserad av våra tjänster kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär, per telefon eller genom e-post så hör vi av oss inom 24 timmar. Din första städning med Rent Boende är alltid en provstädning som ger dig möjligheten att utvärdera vårt jobb.

Hur snabbt kommer vi igång med tjänsten?

Efter att ha fått dina kontaktuppgifter genom vårt kontaktformulär, per telefon eller genom e-post så hör vi av oss inom 24 timmar för att boka in ett kostnadsfritt möte. Efter det har vi som mål att komma igång med tjänsten inom en vecka

Vad innebär de olika städservicepaketen?

De städservicepaket som vi erbjuder fungerar som ett abonnemang där vi kontinuerligt kommer hem till er och städar. Hur ofta det blir beror på vilket paket ni väljer. Städningen sker alltid på samma veckodag. Ombokning och avbokning av städtillfällen är naturligtvis möjlig.

Vad behöver jag som kund tänka på innan städningen?

För bästa möjliga resultat ber vi er att plocka undan kläder, leksaker och dylikt så att städningen kan utföras på ett effektivt sätt.

Är det någon bindningstid och hur lång är uppsägningstiden?

Du som kund har ingen bindningstid utan bara två veckors uppsägningstid. Provstädningen är inte bindande till fortsatt städning med Rent Boende.

Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?

Kvalitén på det jobb vi utför är av största vikt förr oss. Skulle du vara missnöjd med vårt arbete ger vi dig möjligheten att inom 24 timmar göra en reklamation. Därefter försöker vi så snabbt som möjligt åtgärda problemet. Detta är Rent Boendes policy då vi eftersträvar att ni som kund ska vara så nöjd som möjligt.

Säkerhet och ansvar

Vad händer om något går sönder?
Vad händer om personalen gör sig illa ute hos mig?

Vår personal är försäkrad under arbetstid samt på väg till och från arbetet.

Vilka krav ställer Rent Boende på sin personal?

Då vi vill att våra kunder ska känna sig säkra och trygga med våra tjänster har all vår personal genomgått träning i kvalitetstänk, serviceförmåga och ansvarskänsla. All personal är dessutom anställd direkt genom Rent Boende.

Hur arbetar Rent Boende med säkerhet?

Alla våra anställda är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa för upp till 10 miljoner kronor. Innan anställning måste varje anställd skriva på ett sekretessavtal samt lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Rent Boendes rutiner för hantering av nycklar, larm och andra kunduppgifter är noga utvecklade.

Provstädning

Hur går det till?

En provstädning är inte på något sätt bindande för fortsatt städning. Fundera gärna på vad som är viktigt för dig som kund innan provstädningen så att vi kan genomföra den på bästa möjliga sätt.

Betalning

Hur betalar jag?

All fakturering sker i efterskott en gång per månad

hitta billiga online
leksaker online
Smink och parfymer online
Hälsokost och kosttillskott online
köpa billiga online
Kläder och skor online
köpa billiga online
Köpa möbler online
Linser och glasögon online
Möbler och inredning online
privatlån smslån
ansök om lån
Jämför lån
Snabblån direkt
gå med i facket
facket
facket
facket
fackförbund
facket
facket
fackförbund
sms lån
smslån
fackförbund