Hemstädning

Rent Boende – hemstädning och stadhjälp

Rent Boendes bastjänst är våra tre olika städservicepaket som vi erbjuder, Mini, Mellan samt Maxi. Hemstädning Dessa paket innebär återkommande hemstädning och städhjälp där vi kommer hem till er antingen varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Tjänsten utförs alltid samma veckodag och av samma person. Mer utförligt vad det är som vi utför vid våra besök finns beskrivet under fliken tjänster där man även kan läsa om de tilläggstjänster som vi utför utöver den hemstädning och städhjälp som vi erbjuder i Stockholm.

Hemstädning Stockholm

Mini Paketet

Städ var fjärde vecka 235 kr i timmen.

Mellan Paketet

Städ varannan vecka 225 kr i timmen.

Maxi Paketet

Städ varje vecka 225 kr i timmen.

Alla tjänster som vi erbjuder är utan bindningstid, du kan enkelt testa på oss med en provstädning för endast 129 kr/timme. Rent boende är en städfirma som är enkla att ha att göra med och de tjänster som vi erbjuder är enkla att förstå och uppskatta.

Vid val av något av våra städservicepaket erhåller ni Rent Boendes startpaket som innehåller bl.a. fuktmopp, microfiberdukar, städdukar och skursvampar.

Hemstädning i Stockholm

Rent Boende är ett snabbt växande och spännande företag som specialiserar sig på hemstädning och städhjälp Stockholm. Med oss får du alltid en och samma städerska som kommer hem till dig, nöjdkundgaranti samt ansvarsförsäkring. Vi erbjuder en personlig och pålitlig service av skicklig personal och du kan komma hem till ett skinande rent hem när du vill. All hemstädning och städhjälp som vi erbjuder i Stockholm är utan bindningstid.
Behöver du hjälp med hemstädning eller städhjälp Stockholm – Tveka inte att kontakta oss.

Inga extra avgifter tillkommer så som startavgifter eller inställelseavgifter, alla våra priser är efter lagstadgat skatteavdrag.
hitta billiga online
leksaker online
Smink och parfymer online
Hälsokost och kosttillskott online
köpa billiga online
Kläder och skor online
köpa billiga online
Köpa möbler online
Linser och glasögon online
Möbler och inredning online
privatlån smslån
ansök om lån
Jämför lån
Snabblån direkt
gå med i facket
facket
facket
facket
fackförbund
facket
facket
fackförbund
sms lån
smslån
fackförbund