Om oss

Rent Boende i Sverige AB erbjuder idag hushållsnära tjänster till privatpersoner i Stockholmsregionen. Affärsidén vi jobbar efter är att vi ska hålla konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi inte tänjer på kvalitén. Rent Boende värnar om att företaget ska kännas personligt för våra kunder med en nära kundkontakt och att kundens behov ska stå i fokus. Idag känner vi en stor stolthet över att vi kan göra folks liv lite enklare och lättare med hjälp av våra tjänster.

Adress: Frejgatan 13 114 79 Stockholm
Telefon: 08-533 309 09
Org. Nr.: 556865-3496
Moms reg. Nr: SE556865349601
Innehar F-skatt
Bankgiro: 278-9584

Här är några imponerande siffror om oss

822
Kunder

Vi är mycket stolta över att hjälpa våra kunder i deras vardag.

42
Anställda

Vårt team är stort nog att hantera våra uppgifter samtidigt som vi behåller det personligt.

Sa här jobbar vi
NÖJDKUNDGARANTI

Kvalitet och enkelhet tillsammans med våra konkurrenskraftiga priser är Rent Boendes starkaste fördelar gentemot de konkurrenter som finns ute på marknaden idag. Vi är mycket glada och stolta över att kunna göra livet lite enklare för våra kunder.

Kvalitén på det jobb vi utför är av största vikt förr oss. Om du skulle vara missnöjd med vårt arbete ger vi dig möjligheten att inom 24 timmar göra en reklamation. Varefter vi så snabbt som möjligt åtgärdar problemet. Detta är vår policy då vi eftersträvar att ni som kund ska vara så nöjd som möjligt.

KONTINUITET

Rent Boende AB eftersträvar kontinuitet i sin verksamhet. Affärsidén bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför arbetet ute hos er. Vikarie kommer självfallet om denne är på semester eller vid sjukdom. Vi tror att detta gör vårt jobb mer effektivt samtidigt som det ger er som kund trygghet.

SÄKERHET & ANSVAR

Våra anställda är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa för upp till 10 miljoner kronor. Detta gäller hela vår personal. Innan anställning måste varje anställd skriva på ett sekretessavtal samt lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Dessutom är Rent Boendes rutiner för hantering av nycklar, larm och andra kunduppgifter gediget och noga utvecklade.

PERSONAL

Då vi vill att våra kunder ska känna sig säkra och trygga med våra tjänster har all vår personal genomgått träning i kvalitetstänk, serviceförmåga och ansvarskänsla. All personal är dessutom anställd direkt genom Rent Boende.

MILJÖ

Rent Boende eftersträvar att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt i utförandet av vårt jobb. Därför använder vi oss bara av produkter som är miljömärkta.

Kundsida
PRISER

Här hittar du som är kund nyttig information om bland annat våra priser samt avbokning och ombokningsregler. Rent Boendes priser är bland de lägsta på marknaden. Tack vare våra låga priser har det som förut var en ouppnåelig lyx för de flesta idag nästan alla råd med, något som våra kunder är oerhört tacksamma över.

AVBOKNING OCH OMBOKNINGSREGLER

Avbokning samt ombokning av våra tjänster skall meddelas oss minst 72 timmar i förväg. Om avbokning eller ombokning sker senare än detta kommer halva kostnaden av städtillfället att debiteras. Vid helgdagar samt röda kalenderdagar avbokas servicetillfället automatiskt. Som kund har du även möjligheten att frysa din månadsstädning, dock med längst tre månader.

Materiallista: Städmaterial.pdf

Lediga jobb

Vill du hjälpa människor till en enklare vardag samt ha möjlighet till vidareutveckling?

Rent Boende växer kraftigt och söker nu nya medarbetare i Stockholm som brinner för service. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad. I arbetsuppgifterna ingår främst städning men ibland också strykning och tvätt. Du besöker våra kunders hem på dagtid. Att arbeta hos Rent Boende innebär ett stort eget ansvar. Om du har arbetat med städning av privata hem eller inom något liknande serviceyrke är detta mycket meriterande. Goda kunskaper inom svenska och engelska värdesätts högt. Vi erbjuder dig avtalsenlig lön, ansvarsförsäkring samt goda möjligheter till vidareutveckling. Låter det här intressant är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@rentboende.se

 

Hemstädning Stockholm   Städning Stockholm   Städhjälp Stockholm   Städfirma Stockholm

hitta billiga online
leksaker online
Smink och parfymer online
Hälsokost och kosttillskott online
köpa billiga online
Kläder och skor online
köpa billiga online
Köpa möbler online
Linser och glasögon online
Möbler och inredning online
privatlån smslån
ansök om lån
Jämför lån
Snabblån direkt
gå med i facket
facket
facket
facket
fackförbund
facket
facket
fackförbund
sms lån
smslån
fackförbund