Städhjälp i Stockholm med omnejd

Rent Boende erbjuder våra kunder en pålitlig och kvalitativ städhjälp i Stockholm med omnejd till bra pris. Med oss får du en och samma städerska som kommer hem till dig, nöjd-kund garanti samt ansvarsförsäkring. Rent boende har erbjudit våra kunder städhjälp i över 5 år och har i dagsläget närmare 1000 kunder som nyttjar vår städhjälp. Vi skräddarsyr just din städning och finns till för att hjälpa dig. Är ni ute efter städhjälp – tveka inte att kontakta oss.

Vi erbjuder städning varje vecka, varannan vecka samt var fjärde vecka, möjlighet finns att även nyttja oss för engångs städningar samt även storstädningar och flytstädningar. Priserna för städhjälpen varierar för städning 170 kr i timmen efter RUT-avdrag för städning varje vecka, 170 kr i timmen för städning varannan vecka samt 185 kr i timmen efter RUT-avdrag för städning var fjärde vecka. Önskar ni bara städhjälp vid ett enstaka tillfälle – vänligen kontakta oss för offert.

Med våra väl utarbetade rutiner samt vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att utföra ett bra och ordentligt jobb och med vår nöjd-kund garanti kan våra kunder vara säkra på att det jobb som utförs alltid blir bra. Rent Boende – om ni är ute efter en pålitligt och trygg städhjälp.

Vi på rent boende är idag mycket stolta och glada över att kunna erbjuda en service där vi hjälper människor i deras vardag. Med oss får ni en trygg och pålitlig städhjälp där vi kommer hem till er så ofta som ni själva önskar. Med vår städhjälp i Stockholm så kan våra kunder komma hem till ett skinande rent hem när man vill. Den städhjälp i Stockholm som är vårt grundutbud innebär att vi kommer hem till er varje vecka, varannan vecka alternativt var fjärde vecka. Vi tillämpar ingen bindningstid på den städhjälp som vi erbjuder och som kund har man bara två veckors uppsägningstid.

Skräddarsydd städhjälp

Vi börjar alltid vårt samarbete med en provstädning hemma hos dig, innan denna städning så går vi igenom alla städ ytor samt dina önskemål för att skräddarsy städhjälpen och se till att den städhjälp som vi erbjuder exakt passar dig som kund. Den provstädning som vi erbjuder gör det enkelt för nya kunder att testa på vår tjänst, se hur vi jobbar och även se till att städhjälpen vi erbjuder håller vad den lovar. Är ni ute efter städning i och runt Stockholm så  testa på oss för en provstädning idag.

hitta billiga online
leksaker online
Smink och parfymer online
Hälsokost och kosttillskott online
köpa billiga online
Kläder och skor online
köpa billiga online
Köpa möbler online
Linser och glasögon online
Möbler och inredning online
privatlån smslån
ansök om lån
Jämför lån
Snabblån direkt
gå med i facket
facket
facket
facket
fackförbund
facket
facket
fackförbund
sms lån
smslån
fackförbund