Städning

Är ni ute efter städning till bra pris? Rent Boende är ett städföretag som erbjuder städning i Stockholm av olika slag. Det handlar om så kallade hushållsnära tjänster till privatpersoner i Stockholmsregionen. Vi har en lång och bred erfarenhet inom städning och vet vad som krävs för att jobbet ska bli väl utfört. De flesta av våra kunder är i dagsläget kunder som väljer återkommande städ där vi återkommer varje vecka, varannan vecka alternativt var fjärde vecka och utför städning hemma. Det är alltid samma person som kommer hem till er och utför er städning, vi erbjuder även en nöjd-kund garanti samt ingen bindningstid på den städning som vi utför. Detta tillsammans med de priser och vår erfarenhet som vi besitter gör oss till det bästa valet vid letande efter hemstädning.

Anpassad städning i Stockholm efter önskemål

Vi utför er städning i Stockholm enligt era egna önskemål och vi har en grundlista som vi jobbar efter om ni är osäkra på vad ni själva exakt vill att vi utför vid våra besök hemma hos er. Vid återkommande städning så ingår även tvätt och strykning av kläder utan extra kostnad. Letar ni efter en pålitligt och trygg leverantör för hushållsnära tjänster och städning – kontakta oss per telefon, genom kontaktformuläret på hemsidan alternativt per mail så ser vi till att hjälpa er med er städ.

Välj återkommande städning!

Vid val av återkommande städning så erbjuder vi även tvätt och strykning av kläder utan extra kostnad. Är ni intresserade av vad vi erbjuder, tveka inte. Kontakta oss för städning hemma i Stockholm.

hitta billiga online
leksaker online
Smink och parfymer online
Hälsokost och kosttillskott online
köpa billiga online
Kläder och skor online
köpa billiga online
Köpa möbler online
Linser och glasögon online
Möbler och inredning online
privatlån smslån
ansök om lån
Jämför lån
Snabblån direkt
gå med i facket
facket
facket
facket
fackförbund
facket
facket
fackförbund
sms lån
smslån
fackförbund